Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


MHP Anadrox Pump&Burn NO fokozó és zsírégető komplex kapszula 224db

ÚJ
MHP Anadrox Pump&Burn NO fokozó és zsírégető komplex kapszula 224db
 • MHP Anadrox Pump&Burn NO fokozó és zsírégető komplex kapszula 224db
 • MHP Anadrox Pump&Burn NO fokozó és zsírégető komplex kapszula 224db
18 490 Ft
Egységár: 83 Ft/db
Nincs raktáron

ANADROX "Pump & Burn"

NO fokozó - bedurranás és zsírégetés - Drámai izomnövekedés, - izmokat kettéválasztó bedurranás, - hatalmas erőszint növekedés, - maximalizált energiaszint, - gyorsított zsírégetés.

Az ANADROX "Pump & Burn" a világ első táplálék-kiegészítője, amely a nitrogén oxid (NO) erejét egy teljes spektrumú, rendkívül hatékony zsírégető mátrix-szal egy forradalmian új formulában egyesíti, amely egyszerre indítja be az extrém izomnövekedést és bedurranást, valamint beindít egy erőteljes vazotermikus zsírégetési folyamatot is.

 

Az ANADROX két szabadalmaztatott összetevője, a NitroFolin és a Thermo-Z7 kombinációjának köszönhetően, a legnagyobb nitrogén oxid (NO) növekedést és extrém zsírégetést biztosítja egyetlen forradalmian új formulában!

Az ANADROX szabadalmaztatott NitroFolin összetevője a jelenleg legerősebb nitrogén oxid (NO) fokozó az izomrostok tágulásához, a fokozott bedurranásokhoz és a kitágult érrendszerhez.

A nitrogén oxid szint emelkedése egyben a legjobb szállító rendszert is biztosítja az ANADROX szabadalmaztatott zsírégető mátrixához, a Thermo-Z7-hez.

A nitrogén oxid (NO) úgy működik, mint egy zsírégető katalizátor, elárasztja az ereket, és beindítja ezt a hatékony zsírégető vegyületet, tovább növelve a gyors zsírégetés hatékonyságát, és elősegítve az izmok a természetes szintnél jóval definiáltabb bordázottságát.

 

Szabadulj meg az NO gátlóktól a maximális nitrogén-oxid kibocsátásért! 
Az ANADROX a fiziológiailag normális szint fölé tolja a nitrogén oxid termelést, lehetővé téve a testépítők számára, hogy megtapasztalják a legintenzívebb bedurranásokat. Az ANADROX a rendkívül hatékony nitrogén oxid növelőt, a NitroFolint tartalmazza, az egyetlen vegyületet, amely képes a test nitrogén oxid gátlóit hatástalanítani, amivel egy korábban elképzelhetetlen, folyamatos bedurranást érhet el!

 

Ez a hihetetlenül erős vegyület a következőképpen működik: 
Míg az arginin és az arginin származékai, mint az AAKG a test számára a nitrogén oxid előállítás nyersanyagai, a nitrogén oxid előálllítás folyamata során sok egyéb kölcsönhatás is zajlik, amik befolyásolják a nitrogén oxid termelését: homocysteine, ADMA (asymmetric dimethylarginine), SOA (super Oxid anion), SOD (super Oxid dismutase), és talán a legfontosabb mind közül, a NOS (Nitrogén Oxid synthase). Ezen együtthatók közötti kapcsolatok közvetlenül befolyásolják a nitrogén oxiddá alakítható arginine mennyiségét. Teljesen mindegy, hogy mennyi arginint, vagy arginin származékot (AAKG, arginine malate, arginine ethyl ester) viszel be a szervezetedbe, a termelhető nitrogén oxid mennyiségét meghatározzák ezek a nitrogén oxid előállítás során szerepet játszó tényezők. Egy példával élve, míg az arginine az üzemanyag, addig ezek az együtthatók azok a részek, amikből összeáll a nitrogén oxid előállítás motorja. Ennek az új, csodálatos vegyületnek, a Metafolinnak a felfedezése lehetővé teszi az összes nitrogén oxid gátló hatástalanítását, így jelentősen megnöveli a nitrogén oxid termelést.

 

Metafolin - A szikra, ami begyújtja a nitrogén oxid motort! 
A Metafolin egy újonnan felfedezett és szabadalmaztatott vegyület, ami különleges tulajdonságának köszönhetően képes maximalizálni az arginin nitrogén oxiddá alakulását azáltal, hogy felerősíti az átalakulási folyamatban szerepet játszó összes tényezőt a folyamat során. A Metafolinnak, ennek a különleges és rendkívül hatékony vegyületnek a felfedezését - az orvostudomány e szakterületén dolgozók közül - sokan a valaha volt legnagyobb áttörésnek tartják a nitrogén oxid termelés fokozásának területén. Igen, a kutatók szerint a Metafolin a hiányzó láncszem, amit eddig kerestek az L-Arginin nitrogén oxiddá alakításának optimalizálása során. Kombináld a Metafolint az Argininnel, és találd, ki mi fog történni - Egy hihetetlen nagy bedurranás! Az MHP tudósai nem fogták vissza magukat a Nitrofolinnak, ennek az ANADROX-ban használt rendkívül hatékony nitrogén oxid generátornak a megalkotásakor. A NitroFolin ezen kívül egy másik, szintén áttörést jelentő technológiát, - az izomrostokat megduzzasztó bedurranások maximalizálására kifejlesztett - PDE-5 antigén technológiát is magában foglalja.

Az (NO) molekula élettartamának meghosszabbítás a PDE 5 antigén technológiával 
Az óriási nitrogén oxid molekula mindössze néhány másodpercig található meg a vérben, még tartós adagolás esetén is. Az ANADROX egyedülálló PDE-5 technológiája képes ezt megváltoztatni. Ha valaha is használtad már más gyártó nitrogén oxid termékét, bizonyára érezted már az a bizonyos "ellaposodási" fázist, és a bedurranásod gyorsan el is múlt. A folyamatos bedurrantságra vonatkozó ígéret még a tartós adagolású termékeknél sem következett be. Be kell azonban ismernünk, hogy a maximális bedurrantság fenntartása még a hosszan tartó, vagy elnyújtott adagolású szereknél sem könnyű, anélkül, hogy foglalkoznánk a szervezetünk által termelt, viszonylag ismeretlen vegyülettel, a Phosphodiesterase-5 (PDE-5)-tel. Az MHP kutatói annak érdekében, hogy meggátolják a PDE-5-t abban hogy a cGMP-t a bedurranást elmúlasztó GMP-vé alakítsa át, a PDE-5 antigén technológiát alkalmazták, ennek következtében a bedurranást elősegítő cGMP hosszbb ideig marad életben a vérben. Az ANADROX használatával tehát nem csak a nitrogén oxid termelése növekszik hihetetlen mértékben az arginin, Metafolin és a nitrogén oxid fokozók teljes spektrumának a segítségével, - az új PDE-5 antigén technológiának köszönhetően a nitrogén oxid molekulák élettartama is megnő. A fokozott nitrogén oxid termelés és megnövelt élettartam együttes hatására létrejön a "Kumulatív Nitrogén Oxid Telítettség" állapota. A nitrogén oxid telítettség e maximális szintjének köszönhetően az izmaid tágulásra vannak kényszerítve, ami fokozott méretet és hihetetlen bedurranást idéz elő, ez az állapot pedig még jó néhány órával az edzés után is tart.

 

Az ANADROX nem áll meg a bedurranás fokozásánál. 
Az ANADROX a világon az első nitrogén oxid táplálékkiegészítő, amely egy maximális erősségű vazotermikus zsírégető vegyületet is alkalmaz, így szálkásabb lehetsz, mint korábban bármikor.

 

Forradalmi vazotermikust technológia: 
A nitrogén oxid úgy működik, mint egy nukleáris reaktor, beindítja az ANADROX erőteljes zsírégető mátrixát - a Thermo-Z7-et! Az ANADROX új fejlett vazothermikus technológiája a következőképpen működik: a szervezetbe került nitrogén oxidnak köszönhetően az izmok megduzzadnak vérrel, a víz illetve a plazma pedig kiszorul a keringési rendszeredből, ez pedig a plazma térfogatának változását okozza. Emiatt a Thermo-Z7 - a valaha kifejlesztett legerősebb zsírégető mátrix - a vérben sokkal koncentráltabban lesz jelen. Ez a zsírégető mátrix semmilyen más jelenleg kapható termékhez nem hasonlítható. A Thermo-Z7 a szervezet zsírégető folyamatait egy soklépcsős mechanizmuson keresztül gyújtja be. A legtöbbet kutatott és klinikailag igazolt zsírégetők - a 7-Keto és Advantra Z - összetevőinek, az Octopamine-nak, Synephrine-nek, Hordenine-nek, N-methyltyramine-nek és tyramine-nek a magas koncentrációja a Thermo Z7 zsírégető mechanizmusának csak egy tényezője. A nitrogén oxid emellett katalizátorként működik, és ezzel meghatványozza a Thermo-Z7 zsírégető hatását. A bekövetkező vazothermikus reakció pedig extrém zsírcsökkentést indít el, és kihangsúlyozza a izom definiáltságát és az erezettséget.

 • Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  500 g/db
 • 2-2 kapszula ( legfeljebb 4-4 kapszula ), délelőtt és délután.
  1 doboz 112 kapszula, összesen 28 adag.
 • C-vitamin 60
  B3-vitamin 20 mg
  B6-vitamin 5
  Folsav 200
  B12-vitamin 250
  Réz 1 mcg
  Mangán 1 mg
  Króm 50
  VasoTherm 2639 mg
  NitroFolin 1941 mg
  Thermo Z7 696 mg

  Összetevők:
  VasoTherm Pump Inducing Fat Burning Activators: 2639mg
  The Pump - NitroFolin: 1941mg
  Nitric Oxide & Sejtlégzés Activátorok:
  L-Arginine HCl, Citrulline Malate, L-Tyrosine, Vanadyl szulfát ( 2,5mg vanádiumot biztosít), Kolin, dihidrogén citrát, Banaba level kivonat (Lagerstroemia Speciosa) (1% corosolic acid), N-Acetylcysteine, Taurin, NADH
  The Burn - Thermo Z7: 696mg
  Norefrin, Béta Agonista & -3 Phosphate Dehydrogenase CyInhibitor
  Advantra Z, 7-KETO , DL-Phenylalanine, Tengeri Moszat, Guggulsteron E és Z)
  Purin Nucleoside & Phosphate dehydrogenase Inhibitors:
  Zöld tea és guran mag kivonat ( 45mg EGCG and 200mg koffein, teofillin & teobromin
  Cyclooxygenase Gátlók:
  IsoOxygene hops (toboz), kurkuma kivonat (gyökértörzs)
  Beta Receptor Hely Szabályozó Faktorok:
  Quercetin, Hesperidin Komplex
  Bioperine feketebors kivonat 2mg

  Egyéb Összetevők: Zsealatin, microcystalline cellulóz, magnézium sztearát, silica, titánium dioxid, fd&c vörös #3, fd&c sárga #, fd&c kék #1
Webáruház készítés