Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Universal Animal Cuts komplex zsírégető formula 42 pakk

-11%
ÚJ
Universal Animal Cuts komplex zsírégető formula 42 pakk
13 990 Ft
Akció: 12 490 Ft
Kezdete: 2018.06.27   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

A Universal Animal Cuts a legerősebb termogén zsírégető a piacon!

 

Animal Cuts előnyei:

 

-több mint 30 aktív hatóanyag

-Fokozza a kalória felhasználást

-maximalizálja a kardió és súlyzós edzések zsírégető hatását

-segíti a diéta betartását

 

Ajánlott:

 

-Izomtónusok, tagoltság eléréséhez

-Vízvisszatartás megszüntetésére

-Szálkásításhoz

 

Minden pakkban több mint 30 aktív hatóanyagot találunk.

 

Ez sokkal több, mint egy tradicionális termogén formula a zsírégetésre.

 

Minden nap, 21 napon keresztül, csaknem 7500 mg tisztán zsírégető hatóanyagot juttatsz majd a szervezetedbe.

 

Kilenc különleges hatóanyag teszi azzá az Animal Cuts-ot, ami:

* Termogenikus komplex  * lipotropikus komplex  * metabolikus komplex  * vízhajtó komplex  * thyroid komplex  * inzulin hatékonyság növelők  * nukleotid szabályozók  * neurotranszmitter szabályozók  * és a különleges Animal Cuts komplex TM

 

 • Az Animal Cuts olyan erős hatékonyságú szálkásító formula, amit a profik is használnak.

  Ha versenyre készül vagy csak csúcsformába akarsz kerülni szükséged van Animal Cuts nyers erejére.

  Sokkal több, mint egy hagyományos thermogenikus zsírégető formula.

  Az egyetlen átfogó és teljes szálkásító a piacon. Nézz meg bármilyen más zsírégetőt. Találsz benne alap thermogenikus hatóanyagokat és még egy-két egyéb összetevőt, jelzés értékű mennyiségben. Ez a termék maga thermogenikus zsírégető.

  A thermogenizmus segíti az anyagcsere folyamatot, így sokkalta hatékonyabb a kalória égetés.

   

  A lipotropikus hatóanyagok elősegítik a máj zsírsavkibocsátását, amit energiává égetünk el. A lipotróp hatóanyagok biztosítják a zsírok lebontását. A choline citrate, betaine hydrochloride és az inositol monophosphate ami az Animal Cuts-ban fellelhető, olyan komplett lipotropikus formulát eredményez, ami még a legigényesebb sportolók elvárásainak is megfelel.


  Metabolizmus szempontjából a guarana, amit a koffeinhez hasonlítanak szinergikusan együttműködik az Animal Cuts termogenikus komplexével, hogy emelje a szervezet alapvető metabolikus folyamatait. A carnitine olyan értékes hatóanyag, mely elősegíti a zsírok eljuttatását a sejt mitokondriumába, ahol az energiává ég el. Ha carnitine hiányod van, akkor ez a folyamat nem tud végbemenni. Ezért fontos a carnitine.

  A hagyományos zsírégetők figyelmen kívül hagyják a vízvisszatartást. Ha az a cél, hogy megszabaduljunk a szövetek közötti feleslegesen tárolt víztől, amitől lagymatagnak és puhánynak látszol, akkor nincs párja az Animal Cuts-nak. 500mg aktív hatóanyag, mint a gyermekláncfű gyökér (taraxacum) és az uva ursi, van csak azért az Animal Cuts-ban, a termogenikus és lipotróp hatóanyagok mellett, hogy tökéletesen tagolt és szálkás izomzatot tudj kialakítani.

  A legnagyobb probléma a vízhajtókkal, hogy kiürítik a szervezetből a fontos elektrolitokat is, mint pl. a kálium. Mikor ez bekövetkezik, az izomméret és teljesítőképesség lecsökken. Káliumtartalma révén az Animal Cuts megtartja az izomzat teltségét.

  Azok a sportolók, akik diétáznak, felvállalják a kockázatát a thyroid funkciók lelassulásának. A csökkentett kalóriabevitel, a stressz és az edzés mind lassítják a thyroid hormon kiválasztódását, ami felelős a szervezet anyagcsere folyamataiért és a zsírlebontásért. Ezek a hatások átkonvertálják a thyroid hormont T4-ből T-3-á. A T3 biológiai aktivitása az ötszöröse a T4-nek és fontos szerepe van a szervezet anyagcsere folyamatainak fenntartásában. A diétázás során a folyamat lelassul, és a thyroid ezért a felelős. Az Animal Cuts egyedülálló összetétele fokozza a thyroxine (T4) és a triiodothyroxine (T3) kibocsátást, ezáltal elősegíti a metabolizmus folyamatosságát.

  Az inzulin olyan anabolikus hormon, amelynek kritikus szerepe van a súlycsökkenésben. Az inzulinrezisztensség komoly nehézségeket okoz a súlycsökkentésben, a megnövekedett inzulinszint jelzés a szervezetnek, hogy kezdjen el zsírt tárolni. Ezért minden verseny előkészület során alkalmazott zsírégető táplálékkiegészítőnek foglalkoznia kell ezzel a kérdéssel. Az Animal Cuts szabadalommal védett inzulin hatásnövelő adalékával biztosítja, hogy a szervezet hatásosan és hatékonyan hasznosítsa az inzulint. Az inzulinszint és a vércukorszint stabilizálásával optimálisan csökkenthető a testsúly.

  Végezetül az Animal Cuts magába foglal három olyan összetevőt, ami optimalizálja a szervezet zsírlebontó képességét és értágító, keringésjavító hatású. Különleges nukleotidok és neurotranszmitterek segítik az energiaszint fenntartását és az agyműködést. Az egyedülálló Animal Cuts ComplexTM mely tartalmazza a CitrileneTM-t, naringin-t, shoago-t, és gingerol-t, az Animal Cuts sikeresen csökkenti az étvágyat, a cukor és szénhidrát iránti igényt, az elfogyasztani kívánt étel mennyiségét, mialatt maximalizálja a szénhidrátok lebontását.

  Ez mind benne van az Animal Cuts-ban. Egy doboz 42 pakkot tartalmaz, ami 1 hónapra elegendő. Ez minden, ami a kemény, szálkás, csúcs kondihoz kell.
   Ajánlott

   * Izomtónusok, tagoltság eléréséhez.
   * Vízvisszatartás megszüntetésére
   * Szálkásításhoz

  Animal Cuts és Animal Pak együttesen szedhető. A verseny előtti diétás szakaszban lehet Animal Nitro-t vagy az Animal M-Stak-et alkalmazni, hogy maximalizáljuk a növekedést.

 • Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  1 kg/db
 • Két pak naponta, három egybefüggő héten keresztül, edzés és pihenőnapokon egyaránt.
 • Hatóanyag  tartalom:

  Vitamin B6 (as pyridoxine HCl)    100% 2 mg
  Thermogenic Complex 575 mg
  Synephrine
  Octopamine
  Tyramine
  Epigallocatechin Gallate (EGCG)
  L-Theanine
  Coleus Forskohli Extract (forskolin, coleonol)  
  Lipotropic Complex   75 mg
  Choline Citrate
  Betaine HCl
  Inositol Monophosphate  
  Metabolic Complex   900 mg
  Guarana (22% caffeine)
  L-Carnitine  
  Diuretic Complex   750 mg
  Dandelion Extract (taraxol, taraxerol)
  Uva Ursi Extract (arbutin, methyl-arbutin)  
  Thyroid Complex   175 mg
  Guggul (2.5% guggulsterones)
  Soy Isoflavones  
  Insulin Potentiators   100 mg
  Alpha Lipoic Acid
  Chromium Polynicotinate
  Chromium Picolinate  
  Nucleotide Regulators   300 mg
  Phosphate
  Inosine
  Phosphatidylcholine  
  Neurotransmitter Regulators 250 mg
  St. Johns Wort (0.3% hypericin)
  L-Tyrosine     250 mg
  Animal Cuts Complex 812 mg
  Citrilene (hydroxycitric acid)
  Grapefruit Extract (naringin, naringenin)
  White Willow (bark)
  Phenylalanine (as L-phenylalanine)
  Ginger Root Extract (ginerols, shoagols)

Webáruház készítés